I'm here for...

Thursday, April 28, 2011

...Will & Kate...

~Will & Kate~

If you haven’t felt the royal fever yet, you better go to the doctor.

hehe :)

Oh My! Prince will get married tomorrow!

Really brokes my heart!

LOL

Cool actually to know some of their stories...

Mana lagi kalau bukan kat tv kan...

Fun sangat!

And tomorrow is the day...

Can't wait to see the moment he will say ''I do.."

hehe

Obses???

Naah just wanna know what is the real look of the 'Royal Wedding'..

Everybody talk bout it and you guys sure don't wanna miss it kan! :)

So let's experienced the special moment together!

Stay tuned to those channels that will bring you exclusively LIVE from London or wherever it will took place!

Can't waiittttt!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)


~Live happily ever and after to both Will & Kate Middleton!~

^.^


Wednesday, April 27, 2011

...Yuhuu...

Ok.. Saja je nak habiskan masa lapang.. I'm now at cc.. Waiting for my lil brother.. Boring occay! haha actually iolls ada bawa lappy but sayangnya, BB baby tertinggal lah plak kat rumah... Sabar jela.. :)

Ok first topic! Pasal Af.. Lahh Af lagi kew?? hehe Semua mesti dah tau kan siapa yang dapat masuk AF that day... Yeay correct! It's Hazamah and Fina... Lucky kan... But kesian la Fir xdapat masuk! He's our favourite candidates occay! hehe... But xpe.. Ada banyak lagi peluang kat luar kan.. So congrates yang dah berjaya... Tapi kesian plak dengan Aida.. Xda luck la.. But it's occay.. Fina will keep on fighting for you! ;) "Sassuu......."....... And the other one is Amir... I think he deserve that... Bukannya apa.. He seems not to be in the glass house.. Can't see his effort there... But xpe.. If he really wanna be a singer, he can fight for it outside.. And one more thing about the 'pengkritik'... Hey heloo..... They are just student.. A lot of things yang kena blajar... To Kak Ogy, should be more realistic occay! Komen mengikut kesesuaian... Although it's an advice, please do it in a polite way.. Really makes the student down!!! Tolong la ea... Bahasa mencerminkan bangsa...

:->Renung2kan dan selamat beramal! hehe :)


Saturday, April 23, 2011

...Operasi Gugur AF9...




Hey uolls! Hahh! Semua mesti dah tahu tentang Operasi Gugur AF9 yang nak dijalankan kan...So apa comment korang? Hmm Iolls rasa operasi ni memang patut dilaksanakan! Bukan apa.. I tengok peserta kali ni tak uumphh macam previous years la.. Kan?? I rasa korang pun agree.. Uolls yang dah dapat peluang masuk 'glasshouse' tu, gunakanlah sebaik mungkin! Sorry to say, ramai yang memain dari yang serius! Huhh statement vrani mati kan.. Tapi tu la kenyataan... hehe :) Credit untuk Lena.. Although dia 'gedik' , opsss bukan i sorang je cakap occay.. Cikgu Ning pun kluar statement camtu! kuang3.... Lena tetap serius dalam class.. Performance on stage pun POWER!! Btw Afif pun occay... I loikkeee!!!! ;) So keep it up!




Korang pun mesti dah tau siapa bakal pelajar yang ingin diserap masuk kan.. Hazama, Fina, Fir and Hani.. So korang rasa theyolls layak kew?? Bg I, Hazama,Fina and Fir memang best. Power jugak.. But for Hani, kena blajar vokal lagi kot... Nyanyi masa kat konsert last week pun dah 'ke laut'! Tak nak la tambah koleksi nelayan yang sedia ada dalam 'glass house' tu.. hehe Pandai je kritik orang kan.. (mati la.....) ;) So all the best untuk mereka berempat! :)




Apa pulak reaksi para pelajar dalam glass house tentang bakal 4 pelajar tu??? Nampak semua memang xpuas hati. Habis uolls ingat penonton puas hati kew dengan persembahan yang korang buat?? Sendiri mau ingat! Kalau boleh memang xnak bagi peluang lansung! Ishh3... Xbaik occay camtu! Nampak sangat PHD menebal dalam diri! Credit untuk Lena yang pesan kat bebudak lain supaya jangan dengki2... Tu rezeki masing2 la kan.. Kalau korang buat all out every konsert, xdela Astro buat Operasi Gugur cam niw.. Nasib badan la kan... hehehe




*xsabar nak tengok konsert malam niw.. Dalam diari semua berkobar-kobar nak buat persembahan terbaik! We'll see... Jangan jadi macam konsert lepas2 dah la eh... Nanti kita 'bakor je'............;)




Sunday, April 17, 2011

...Fahrin Ahmad...






Hahh!


Dengar tajuk entri pun dah gugur jantung kan..


Hehe


So kali niw xnak mengarut panjang2..


Korunk pun bukan nak baca kan.


Suka tengok gambar je!


Hehe...


Enjoy......:)






Time: 2.00pm


An evening with: FAHRIN AHMAD



Itu dia... Setelah lama menunggu... ;)




Jemput duduk bang.... ;)




Kita minum dulu! Mineral je?? Lain please!! ;)



Dah ready for otograf! Cepat2!! ;)





Dan senyuman itu!!!! Arghhh ::cair::


Fuhlamak!! Tolong masuk nama i for next advertisement ye! ;)

Ini lah K.A.M.I! Semangat occay!Bikers handalan..:)

Dan ini waktu yang ditunggu-tunggu! Baby..Baby..Baby...oohhh.....

^.^


Fahrin Ahmad rockkss!!!

Pujaan hatiku!


:: Love & Faith ::

F.A


^.^