I'm here for...

Wednesday, December 29, 2010

...SAGIL Gunung Ledang...




Ha'hahh!


Wanna noe wat?


Iolls gi Sagil semalam!


Best LOL!


Walaupun xmain air!


Tetap enjoy with family!


Iolls siap bawa lappy hoccay!


Ingat nak gi Pengkalan Balak aje!


Boleh la beron9 kan!


Tup2 depa nak pi mandi ayaq terjun plak!


What do u aspect kan!


Dalam hutan and gunung mana ada line!


Bikin panas jekan!


Luckily sejok kat sana!


hehe


Kami lalu highway konon nak cepat sampai la..


Sampai pun around 11a.m..


Penat hoccay nak memanjat!


Ingatkan kami2 je je ada.


Rupanya ramai lagi yang take advantage to chill with family b4 skola buka next week!


My lil brother and ayah enjoy sangat berendam!


Rasa rugi pun ada kan xjoin dorang!


Tapi apa boley buat!


Iolls xbawa spare baju!


But weolls had a good time there!


Plan nak gi reramai dgn couzies semua kan!


Baru gempax!


hehe


Hope so dapat gi sana lagi!




Haah!


Lupa nak story pasal foods!


Mama beli AYAMAS b4 betolak!


Gempak ka bekalan makanan!


1 beg full!!


miahaha


itulah KAMI!


-------------------------


^.^

Monday, December 27, 2010

...CINTA KIRANA...


Cinta Kirana


Rasanya semua dah tau yang story niw dah habis kan!

Akhirnya!!!

hehe

Apa korang rasa pasal citer ni yep?

For me story niw looks interesting at the beginning!

But petengahan ada slow sikit!

Akhir plak macam cartoon jep!

hehe

Naah ni cuma pendapat iols jep!

But ok la..

Kirana akhirnya togethe2 dengan Galang...

But seriously!

Ending ada kureng sikit!

Kesian pun ada tengok Raka...

Ingatkan dia denga Joanna..

But its okayh!

Dah habis pun kan!

hehe

pape pun overall iols bagi 3STARS!

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

OST sinetron ni mmg best!


Dia untukku bukan untuk mu

Dia milikku bukan milik mu

Pergilah kamu jangan kau ganggu

Biarkan aku mendekatinya

Kamu

Tak akan mungkin mendapatkannya karena dia berikan aku petanda cinta

Janganla kamu banyak bermimpi

wwwooooo....


miahaha

menyanyi plak kan...

maybe ada yg salah pada lirik!

harap dimaafkan!


Ada sinetron baru now!

Yang ni pun interesting!

So bagi peminat sinetron,tengok jangan tak tengok!

hehe

--------------------------------------

^.^


...Football Talk...




...HOLA lola...
Next is pasal bola...
PIALA AFF SUZUKI
Malaysia vs Indonesia


Hmm
Sanagat membanggakan bila Malaysia dapat melayakkan diri ke semi-final!
Lebih membanggakan lagi bila Malaysia won the 1st round!
Horrayyy!!
Team Malaysia now dah semakain maju!
Banyak peningkatan!


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


haipp haip!
Belum boleh meraikan lagi!
Still ada lagi 1 round!
Which is di Indonesia!
Tapi dengan bekalan 3-o Malaysia kena maintain so that tak de peluang un tuk Indonesia untuk jaringkan gol!
Match ialah pada 29/12/2010..
Harap2 la Malaysia menang kan!
Seluruh rakyat Malaysia kena doakan wira2 bolasepak kita!


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


Tapi ada jugak yg xbest masa match belangsung!
Insiden LASER yg dtujukan pada pemain Indonesia!
Heyy HELLO!!
tak de semangat kesukanan lansung lah!
Tak bertanggungjawab!
Pape pun harap insiden macam ni tak belaku lagi..
Last but not least...


GOOD LUCK
Untuk team MALAYSIA!
Semoga bejaya bawa balik piala!
MALAYSIA BOLEH!!!!!!!!!!!

-------------------
^.^

...Bangun Seawal 5.30a.m...

"Bangun seawal 5.30a.m....!!!"
Permulaan yang baik!
Semalam tengok bola syok gilew oo0oo!
Piala AFF Suzuki antara MALAYSIA vs INDONESIA!
Korang mesti dah tau sape menang kan!
hehehe
Mestilah MALAYSIA uols!
3-0!
Nantilah aku buat ulasan secara menyeluruh!
Lack of time skunk niw!
Ada class pagi!
hehehe
Anyway, congrates to MALAYSIAN team!
Good luck for this coming game!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
^.^