I'm here for...

Saturday, September 03, 2011

Salam Aidilfitri!


OMG!!!

Almost 1 month x active blogging!

*jengah2 last post date*


RINDUuuuuuu!!!:)

As uolls know la kan...

Ramadan dah melabuhkan tirai dan Syawal makin sampai ke penghujung!

Sedih tau Syawal ke-15 baru nak buat ucapan! :)


Atas kesempatan yang ada niw i nak ucapkan

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR BATIN

to uolls yang mengenali diri ini...

To my dearest family, beloved couzies, lovely friends and relatives..

Not forgetting to all bloggers!

Love uolls 4eva!

hehe


Actually banyak yang nak di story!

hehe

Gilew tak banyak!

As uolls know before kan..

I dan start keja!

Kat mana???

Kat mana lagi kan kalau bukan JKN Melaka...

So what do you aspect kan...

New place, new environment...

Masih canggung!

Tambahan i masih baru!

Fresh from fridge ok!

hehe

Zero experience..

Lack of knowledge..

Berani kew nak aspect lelebih???

No no no baby!

Now only i know how difficult peeps kat luar tu bekerja!


But 1 thing yang i suka kat office tu..

Staff yang sentiasa membantu!

No matter where when..

Always be my extra hands!

hehe

We are just like a family!

Share everything together!

Sharing is caring??

I'll absolutely agree with it!

Yang paling best???

Kami kongsi MAKANAN bersama!

Memang girang bab2 makan niw..

hehe

Tq staff2 JKN Melaka Bahagian Perkhidmatan Farmasi sebab dah banyak tolong zaty!

Tuhan je dapat membalas! :)

Last but not least, korang semua memang BEST! :)


Rasanya cukup la untuk post kali niw kan...

I tau uolls bukan suka i bebel2 niw kan..

Lebih2 pun tengok gambar jew!

So apa lagi??

Jom layan gambar yang sempat diambil sepanjang Syawal 2011 niw! :)






p/s: ini jew yang mampu disajikan.motif tyme niw line buat hal xizinkan upload pic bebanyak!

*menci*

~jeling2 bb~


--------------------Bersambung....----------------------

1 comments:

mamayiyen said...

Hi Xaty..
so sorry baru perasan Xaty pernah comment kat belog mamayiyen..
sorry ye terlepas pandang :)
& thank u too sbb sudi jenguk mamayiyen's blog

Xoxo,
Mamayiyen