I'm here for...

Wednesday, May 11, 2011

...Nora Elena...




...Nora Elena...

Rasanya semua dah tau pasal drama niw kan..
Baru start 9May hari tu jam 7.00p.m slot Akasia TV3...

Sebenarnya i xtahu pun pasal drama ni..

Yela..

Selalu habiskan masa dengan melayan cerita dari seberang aje!

Penat occay diperbodohkan tiap2 hari...

Hehe

So dengan xsengajanya hari tu i tertukar siaran ke TV3..


OMG!!!!!

Alangkah terkesima bila tengok scene Aaron tengah introduce diri to Salehah...

"Nama saya Seth Tan.."

Oh No!!!

Nama keramat itu!

Terimbau novel Kasih Yang Suci by: Kak Meen Terbitan Karangkraf..

Tergamam occay!

haha

So to all 'kaki novel' sure dah familiar dengan cerita KYS kan...

So apa lagi??

Jomla kita layan drama Nora Elena niw..

Pasti mengalami tahap kecairan yang maksimum!

Mana xnya...

Watak Seth Tan yang dulunya hanya bermain dalam setiap kotak imaginasi pembaca kini sudah boleh ditonton dengan jelas!

Wooo...

Sangat jelas...

Hehe

Lagi2 watak Seth Tan dilakonkan oleh si kacak Aaron Aziz!

OMG!!

Bersiap sediala untuk pengsan bertubi2 tiap hari wahai penonton setia!

Hehe...

Hari ini sudah masuk episod ke-3...

Pujian harus diberikan kerana kesemua watak dalam drama ni amat bersesuaian dengan para pelakon!

Watak Amir dilakonkan oleh Erry Putra??

Sesuai sangat! Notty!! :)

Apatah lagi watak Nora Elena yang dilakonkan oleh Salehah kan...

Perfect sangat!

Apa yang digambarkan oleh penulis sebelum ini amat terpancar dalam diri Salehah!

So watak Seth Tan xperlu dihurai berjela-jela la kan...

Extra marks untuk Aaron sebab bertutur dalam bahasa cina semalam!

Terbaek sangat!

One more thing..

Alasan yang Seth bagi untuk hantar Elena memang chumel!

I Loikkeeee...........:)


So kepada anda semua, jangan ketinggalan untuk menyaksikan drama hebat niw!

Tak sabar pulak nak tunggu episod esok!

Hehe..

Selamat menonton untuk semua.... :)






1 comments:

Anonymous said...

OMGucci!!! love this drama so much!! haha :D aaron aziz mmng WoW in this drama..love it <3

p/s: luckily akak tukar kan? if not i've to tell yah ;)