I'm here for...

Tuesday, June 28, 2011

Pose 'x' hingat uollsss ! ! !


O.M.G ! !

Tema: B A L I ! !

Aksi K.A.M.I.....

Pose 'x' hingat niw...

Curlastt uolls!!!

>.<


p/s: this is what will happen if we Couzies hanging together!

M.O.J!!

(mak ok jeeee......)

hehe ;)



Saturday, June 25, 2011

Putrajaya 'o' Putrajaya...

16/06/2011

Hari di mana kami shopping xhingat dunia...

hehe

Mampu??

Lokasi: Alamanda Putrajaya...



Sakan uolls!

Antara yang sempat dirakamkan sepanjang perjalanan..




Kami couzies yang 'masuk air'...

Gula from Aussie occay!

Tajaan miss I~me...

Tukar2 color!

Teruja i! ;)





Itu dia.....

One and only...

My adik yang crazee ayam!





Dan ini dia...

Model baju...

Danial & Myra...

Baru beli katanya!

Pose jgn x pose!!





Pose lagi??

(geleng kepala...)




Lagi....??????
Pantang nampak camera!
Dah2!

Habis batry kak I~me... :)


p/s: masih terbayang aksi bongkar-membongkar baju/jeans hari tu! Dah macam shopping sendiri plak aihhh..... hehe papepun korunk memang terbaeekkk!!!! :)






Friday, June 24, 2011

Karo-K Roxx !!!





Fiuhh.. Empat (4) jam dah karo-K room???? Gilew ayam! Itu la aktiviti kami untuk mengisi waktu lapang! Semputtt................ hehe Best sangat occay dapat spend time dengan family! Bila lagi nak berkumpul kan... So macam biasa la... Mama iolls yang dulunya susah untuk diajak berKaro-K now dah semakin senang menjerumuskan diri tanpa dipaksa! Nyanyi sakan occay! Walaupun melody dari utara ke selatan.. Tak pernah dihiraukan.. Curlastt uolls! hehe ;)






Friday, June 17, 2011

Rezeki?? Alhamdulillah...













Lamanya tak update blog! So biasa la.. Dalam tempoh pemergian, banyak hot2 story yang xsempat nak share with uolls! As usual la kan... Story2 hanging dengan family! KaroK dengan aunty and couzies... Meriah sgt! So what u waiting for?? Couzie2 ku yang jauh di mata dekat di hati, jom la lepaking sementara free niw kan.. Almaklumlah.. Busy women semuanya!






Ada good news nak share dengan semua! Sesuai dengan tajuk yang tertera di atas... Aicehh... Sangat bersyukur bila dapat job offer dari Kementerian Kesihatan! Macam tau2 je I ni terlebih sihat nak kerja situ! hehehe... :) So for sure la I grab offer tu! Bukan senang kan nak dapat kerja kat gov... Alhamdulillah.... Rezeki yang amat bermakna bagi iolls n family! Doa2 kan la ye..






Pape pun, kerisauan tetap bertapa dalam hati.. Takut kalau2 kena posting jauh2! Oh No!! Tak rela I! :) hehe






And 1 more thing! SELAMAT HARI BAPA utk my beloved Ayah! Sentiasa di hati!



Saya SAYANG ayah saya! :)