I'm here for...

Friday, June 17, 2011

Rezeki?? Alhamdulillah...













Lamanya tak update blog! So biasa la.. Dalam tempoh pemergian, banyak hot2 story yang xsempat nak share with uolls! As usual la kan... Story2 hanging dengan family! KaroK dengan aunty and couzies... Meriah sgt! So what u waiting for?? Couzie2 ku yang jauh di mata dekat di hati, jom la lepaking sementara free niw kan.. Almaklumlah.. Busy women semuanya!






Ada good news nak share dengan semua! Sesuai dengan tajuk yang tertera di atas... Aicehh... Sangat bersyukur bila dapat job offer dari Kementerian Kesihatan! Macam tau2 je I ni terlebih sihat nak kerja situ! hehehe... :) So for sure la I grab offer tu! Bukan senang kan nak dapat kerja kat gov... Alhamdulillah.... Rezeki yang amat bermakna bagi iolls n family! Doa2 kan la ye..






Pape pun, kerisauan tetap bertapa dalam hati.. Takut kalau2 kena posting jauh2! Oh No!! Tak rela I! :) hehe






And 1 more thing! SELAMAT HARI BAPA utk my beloved Ayah! Sentiasa di hati!



Saya SAYANG ayah saya! :)

0 comments: