I'm here for...

Saturday, February 19, 2011

...L'il Brother...

Wooahhh!!
I'm proud of you boy!
This morning went to Dan's school...
LOL
Buat apa jep kat sana kan??
Naah dia dapat best student in subject!
Based on last year result!
Not bad huh...
hehe
Saja jep buat entry niw for him!
Kira macam tribute la...
weeeee..:)
Congratulation Danial!
You did a great job!
Keep it up!:)
Jom intai a few of his photos and his 1st time admited in the hospital!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

In his Pengakap uniform...
Smart kan..
hehe
eeuwww....:p
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Playing kite!

Aicehhh....

Pandai kew???

Haruslah i yang naikkan!

hehehe...;)

-

-

-

-

-

THE MOMENT WHEN HE'D BEEN ADMITED!

Lokasi kejadian: Hospital Putra Melaka..

High fever detected!

haha

cuakkk!!!! :p

Time niw baru jep kena tahan....

Before masuk tu muka pucat giler!!

Haha

Huihhh

Kalau i pun takut!!

;)

Niw la tag yang sempat dirakam!

First time kan...

Iolls jep excited semacam!

Hehe

See!

Tangan dah kena cucuk masuk air pun still boleh online!

Hebat uolls!!!;)

His medical report!

Nurse datang check sejam skali occay!

Tahan kew???

haha

Banyak yang color merah...

Seminggu occay kena tahan!

Nasib la Labu....:)

Sempat juga capture panorama Sungai Melaka dari bilik!

Sanagt indah!

Aikk!!!

Mana datang bungapi kat hospital plak kan...

Haha

Untung giler yep kami!

Dapat tengok dari jarak dekat!

Time Merdeka pun xdapat tgk dekat camniw tau!

weeee....;)

Hahh lagi satu...

Lama juga dapat tgk!

Xsia2 iolls bermalam kat hospital!

hehe;)

Huihhh apa niw??

Hahh Niw la menu yg harus kita isi!

Whallaa!! Dah mcm room svs kat hotel plak!;)

And this the menu yang Danial request!

Huiihh sakit pun selera tinggi yep!

Tapi sayangnya dia xboleh nak makan time tu...

Almaklumlah..org sakit kan..

So siapa lagi yang kena habiskan kalau bukan i kan!

hehe

Untung bebeh mcm niw!;)

Bubur pun ada...

Sedap uollss!!:)

Rupa adikku yang kena paksa makan!

Mampu jamah sikit jepp...

Kesiannya dia...:p

Ahhah!!

Niw la family iolls!

Iolls mama and ayah yang 24/7 jaga dia kat hospital!

Mandi tidur semua kat situ!

Tempoh waktu seminggu yang xdapat dilupakan!

Waktu yang sangat berkualiti bersama family!

but utk Danial plak..

seminggu yang dirasakan bagai mimpi burukk!!

Haha

Mana tak nya!

Kena slalu makan ubat..

Hehe

Kesiannn............next time jangan makan ice-cream banyak2 occay!

^.^


0 comments: