I'm here for...

Monday, February 14, 2011

...Akhirnya Terjawab Sudah...



Ahahh
Tajuk post dramatik sgt kan!
Selepas berbulan menunggu..
Akhirnya result itu keluar juga!
Tidak terlalu mengharap..
Jauh skali untuk x mengendahkan...
Perasaan yang boleh digambarkan sekarang ialah aku bersyukur!
Bersyukur dengan peluang yang diberikan dan bersyukur dengan keputusan yang membawa kebaikan pada diri!
Semangat yang semakin berkobar-kobar untuk menghabiskan apa yang telah aku mulakan...
Huihhh
Curlastt kan!!
Hehe
Semestinya i dah kuatkan diri dari segi mental!
Tahnkful sangat dengan family yang banyak support!
For everyone of us that succeeds.it's because there's somebody there to show you the way out!
Memang tak boleh disangkal lagi!
Don't ever back down just to keep the peace.
Standing up for your beliefs build self-confidence and self-esteem!
Dah banyak blajar utk positive kan diri..
You are what you are by what you believe kan..
Just like Orah said...
"Whatever your goal, you can get there if you are willing to work!"
That's what I'm doing now!
hehe
I hope all readers out there do the same thing!
weeeee;)

0 comments: