I'm here for...

Monday, December 27, 2010

...Football Talk...




...HOLA lola...
Next is pasal bola...
PIALA AFF SUZUKI
Malaysia vs Indonesia


Hmm
Sanagat membanggakan bila Malaysia dapat melayakkan diri ke semi-final!
Lebih membanggakan lagi bila Malaysia won the 1st round!
Horrayyy!!
Team Malaysia now dah semakain maju!
Banyak peningkatan!


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


haipp haip!
Belum boleh meraikan lagi!
Still ada lagi 1 round!
Which is di Indonesia!
Tapi dengan bekalan 3-o Malaysia kena maintain so that tak de peluang un tuk Indonesia untuk jaringkan gol!
Match ialah pada 29/12/2010..
Harap2 la Malaysia menang kan!
Seluruh rakyat Malaysia kena doakan wira2 bolasepak kita!


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


Tapi ada jugak yg xbest masa match belangsung!
Insiden LASER yg dtujukan pada pemain Indonesia!
Heyy HELLO!!
tak de semangat kesukanan lansung lah!
Tak bertanggungjawab!
Pape pun harap insiden macam ni tak belaku lagi..
Last but not least...


GOOD LUCK
Untuk team MALAYSIA!
Semoga bejaya bawa balik piala!
MALAYSIA BOLEH!!!!!!!!!!!

-------------------
^.^

0 comments: