I'm here for...

Monday, December 27, 2010

...CINTA KIRANA...


Cinta Kirana


Rasanya semua dah tau yang story niw dah habis kan!

Akhirnya!!!

hehe

Apa korang rasa pasal citer ni yep?

For me story niw looks interesting at the beginning!

But petengahan ada slow sikit!

Akhir plak macam cartoon jep!

hehe

Naah ni cuma pendapat iols jep!

But ok la..

Kirana akhirnya togethe2 dengan Galang...

But seriously!

Ending ada kureng sikit!

Kesian pun ada tengok Raka...

Ingatkan dia denga Joanna..

But its okayh!

Dah habis pun kan!

hehe

pape pun overall iols bagi 3STARS!

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

OST sinetron ni mmg best!


Dia untukku bukan untuk mu

Dia milikku bukan milik mu

Pergilah kamu jangan kau ganggu

Biarkan aku mendekatinya

Kamu

Tak akan mungkin mendapatkannya karena dia berikan aku petanda cinta

Janganla kamu banyak bermimpi

wwwooooo....


miahaha

menyanyi plak kan...

maybe ada yg salah pada lirik!

harap dimaafkan!


Ada sinetron baru now!

Yang ni pun interesting!

So bagi peminat sinetron,tengok jangan tak tengok!

hehe

--------------------------------------

^.^


0 comments: