I'm here for...

Saturday, April 23, 2011

...Operasi Gugur AF9...




Hey uolls! Hahh! Semua mesti dah tahu tentang Operasi Gugur AF9 yang nak dijalankan kan...So apa comment korang? Hmm Iolls rasa operasi ni memang patut dilaksanakan! Bukan apa.. I tengok peserta kali ni tak uumphh macam previous years la.. Kan?? I rasa korang pun agree.. Uolls yang dah dapat peluang masuk 'glasshouse' tu, gunakanlah sebaik mungkin! Sorry to say, ramai yang memain dari yang serius! Huhh statement vrani mati kan.. Tapi tu la kenyataan... hehe :) Credit untuk Lena.. Although dia 'gedik' , opsss bukan i sorang je cakap occay.. Cikgu Ning pun kluar statement camtu! kuang3.... Lena tetap serius dalam class.. Performance on stage pun POWER!! Btw Afif pun occay... I loikkeee!!!! ;) So keep it up!




Korang pun mesti dah tau siapa bakal pelajar yang ingin diserap masuk kan.. Hazama, Fina, Fir and Hani.. So korang rasa theyolls layak kew?? Bg I, Hazama,Fina and Fir memang best. Power jugak.. But for Hani, kena blajar vokal lagi kot... Nyanyi masa kat konsert last week pun dah 'ke laut'! Tak nak la tambah koleksi nelayan yang sedia ada dalam 'glass house' tu.. hehe Pandai je kritik orang kan.. (mati la.....) ;) So all the best untuk mereka berempat! :)




Apa pulak reaksi para pelajar dalam glass house tentang bakal 4 pelajar tu??? Nampak semua memang xpuas hati. Habis uolls ingat penonton puas hati kew dengan persembahan yang korang buat?? Sendiri mau ingat! Kalau boleh memang xnak bagi peluang lansung! Ishh3... Xbaik occay camtu! Nampak sangat PHD menebal dalam diri! Credit untuk Lena yang pesan kat bebudak lain supaya jangan dengki2... Tu rezeki masing2 la kan.. Kalau korang buat all out every konsert, xdela Astro buat Operasi Gugur cam niw.. Nasib badan la kan... hehehe




*xsabar nak tengok konsert malam niw.. Dalam diari semua berkobar-kobar nak buat persembahan terbaik! We'll see... Jangan jadi macam konsert lepas2 dah la eh... Nanti kita 'bakor je'............;)




0 comments: