I'm here for...

Saturday, March 26, 2011

...Bangga...'Walaupun!'...

Haha...ok this time i nak share w/ uolls pasal bakat terpendam ni! kuang3... Bak kata Pak Nil, 'Ada Bakat Ke..??' hehe Pape pun, xkisah la kan... Siapa lagi nak angkat bakul sendiri kalau bukan I kan! haha Eh2... Macam 'S.S' je bunyinya! kih3... Ni nak share la kan... Story i yang xberapa nak hebat ni! Frankly speaking tyme zaman @ alam skola dulu, iolls memang xsuka painting n drawing! Especially painting with water color! Almaklum la... "Tak de SENI! " hehe but nowadays suka pulak dengan art niw.. Macam ada "aura" seni yang absorb dalam diri! haha Statement xboleh 'blah'! ;) Rasa best plak kan tengok adik i color2 niw.. So apa lagi?? I pun tumpang sekaki la.. Tolong dia buat homework seni! Huihhh senang je adik i ni kan!
p/s: Untung la u dapat kakak cam I ni! hehehe Mana nak cari dek oii.............. ;)Akak dulu xda sape nak tolong occay! Kena mengadap sorang2! Seksa yang amat! ;)




(1)

-

-

-

-

-

(2)

-

-

-

-

-

(3)

-

-

-

-

-

(4)

-

-

-

-

-

(6)

So ini lah hasilnya... Mungkin bagi uolls lukisan ni 'so-so' je kan.. Tapi bg I, ni satu pencapaian yang hebat! Dulu xnak plak buat sehebat ni kan! hehe Hebat ke??? Habis la buat statement vrani mati! hehehe Do enjoy observing my @rt occay! Sekadar untuk berkongsi... Kalau korang rasa xchantek, diam aje occay! Tak sanggup terima pape kritikan saat hati masih berbunga "BANGGA" !

kihkihkih................ ;)

0 comments: