I'm here for...

Wednesday, March 16, 2011

...Gubahan Hantaran...

Hahh!! Ni nak share with uolls bakat yang kami ada...Uihh siapa kami tu ye?? Semestinya iolls n mama la! Hehe.... Naah ini just suka2 je.. Tidak profesional mana.. Tapi boleh la ditatap dek mata... Kebetulan ada yang memerlukan bantuan.. Kami dengan berbesar hati menolong tanpa meminta sebarang upah @ bayaran... Cukup la bayar duit bahan je kan! :)

So apa tunggu lagi?? bagi sesiapa yang memerlukan khidmat kami, silalah berhubung secara terus! weee ;) Ada sedikit attachment foto buat tatapan semua... Selamat mencuci mata.. Harap apa yang dikongsi memberi manfaat kepada semua.. :)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

~Gubahan Handbag~
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


~Gubahan Bekas Cincin~
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


~Gubahan Kasut~
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


~Gubahan Set Alat Solat~
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


~Gubahan Perfume~
-
-
-
-
-


Rekaan yang tidak sebagus mana..
Kami hanya mengambil masa kurang dari 24 jam untuk menyiapkan kesemuanya..
Masih ada lagi5 gubahan...
Hanya menunggu barang tiba and then taraaa!
;)
Siap la hendaknya!
Hope theyolls suka dengan hasil kerja!
:)


Tips: "..kebanyakan bahan yang diperlukan untuk gubahan dijual dengan harga yang tinggi!
Uolls harus bijak memilih! Untuk gabus iolls syorkan uolls beli je yang sekeping besar tu skali! Harga~ RM6++.. Potong mengikut kreativiti dan kesukaan anda sendiri! Ianya ternyata jauh lebih jimat berbanding anda beli yang sudah siap dipotong.. Anggaran harga~ RM4++ sebentuk! Huhh jauh sangat beza tu! So, berbijak lah ketika berbelanja... Hanya perlu memberi sentuhan kreatif anda bagi mendapatkan gubahan yang FuHhHhh.... mengancam! ;)


0 comments: