I'm here for...

Wednesday, July 06, 2011

Opss 'Nyah'.... (Day 2)





Huhu... Cam sedih je kan tengok oatmeal niw.. Dah 2hari makan benda niw. Pagi, petang, siang, malam... Mampu?? Sadis uolls tengok yang lain2 bernasi asam pedas pari! Me??? Papaya for breakfast and oatmeal for lunch and dinner... Until when la kan dapat bertahan. Agak2 boleh kew lose weight?? Mama agak kebisingan juga.. Bak kata mama, "This is not the rite way to lose weight!" huhu apa boleh buat kan... Dalam kepala niw dah fikir pasal medication report yang xlepas2 and bp yang susah nak turun.. huhu just like what I've said before la kan.. FOOD??? FOBIA!!! Mind keep on playing this 'lovely' words.. "How to reduce if we keep on adding??? " So please STOP before it become WORST!! :)


Buat masa niw belum ada kesempatan lagi untuk sesi timbangan! Almaklumlah.. Alat yang ada pun dah minta ampun.. Papepun, tomorrow WAJIB dapatkan alat timbangan yang baru! Kalau tak mana nak tau ada perubahan kew tak kan..:) Hari ni tak berkesempatan plak nak workout kat taman... Just mampu buat dalam rumah je.. Agak2 ada turun 5kg tak???? hehehehe Mimpi nyah! Baru day 2 dah mimpi cecah awan biru! Ala tapi xpe la kan... Dream is a START! How to get to the finishing line??? That one la kita kena USAHA! Always remember ye.. Usaha tangga kejayaan! Kalau ada yang nak cepat berjaya gunala escalator kew lif kew kan... Tapi ingat! We can't accomplished successfully/ easily by taking a SHORT CUT! No no no.... Do it slow and steady... Insyaallah everything will flow smoothly! :)

0 comments: