I'm here for...

Saturday, February 05, 2011

...Ber' NASI MINYAK ...

Fiuhh..
Penat sgt attend wedding td..
Iolls bukan penat apa..
Just penat melayan Waldan n Abbas...
Hehe
Tapi enjoy!
Eh ehh!
Rajin plak nak post kat sini kan..
Naah just wanna share the happiness dgn semua!
Skali skala bkumpul dgn relatives jauh n dekat..
Agk terpinga2 juga bila mama kenalkan dgn sedara dia..
Yela..
Jarang jumpa kan..
Time mcm ni la nak rapatkan silaturahim!
hehe
Aicehh.....;)
Before that we olls attend wedding Kak Myra kat Masjid Tanah..
Huihh
Boleh serentak plak kan..
So just jumpa mak pengantin then trus gi Tengkera..
Sampai jep kat sana we had our lunch..
Isi minyak!!
hehe
Nak puji sikit,makanan semua sedap2..
Cendol,bubur..
Now punya style semua guna air mcm2 color kan..
-
-
-
-
-



-
-
-
-
-
-
-
So apa lagi??
Grab jep mana yang bkenan!^.^
Ni plak rupa wedding cake!
R.E.D!!
-
-
-
-
-
-
-



Sempat juga tolong bg goodie bags..
Agak kelamaan juga diri...
Luckily my luvly couzies ada..
Sapa lagi kalau bukan Aimi,Myra,Zera,A'ah n yg lain..
They olls ajak lepak kat dalam..
Fiuhh..
Lega dapat duk kat dalam dgn kipas yang straight ke muka!
hehe
Sempat juga jengah dlm bilik pengantin!
OH MY!!
Baju Kak CT chantik sgt!!
Merah+Hitam...
Padan dgn orgnya yang putih itu!
Badan fuhh slim habis!
hehe
Lama juga berlepaking kat dalam..
Tak lama lepas tu Waldan n Abbas pun muncul!
Tau2 jela mereka kan..
Hyper sgt!
Waldan sampai gaduh dgn Imran sbb berebut mainan!
Sabar jela...
Ada sesi karoke juga tadi..
Ramai yang ada bakat tpendam!
Dari mak2 hingga ke ank kecil ye!
Lagu dangdut lagi!
Pewwiitt!!
Dasyatt!!!!!!!!!!
hehe
Ehh!!
-
-
-
-
-


Sahri AF pun ada td...
Sempat juga nyanyi 3lagu..
Hindustan pun ada occay!
Steady bohh!;)
Tapi sayang my couzie Fatin from PJ xturun!
Huhh!
Tapi xpe..
Raya nanti jumpa occay bebeh!
weee.......:)
Tu jela xoxo hari niw..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
To Kak CT n hubby..
"SELAMAT PENGANTIN BARU!"
Hingga kekal ke akhir hayat!
Amin....:)
~photos credit to mum's couzie~
===========================
^.^

0 comments: