I'm here for...

Sunday, February 27, 2011

..ShOrT mini GaThErInG..

Oh My!! We had our 'Short Mini Gathering' yesterday! Among the family members.. Actually ada wedding opposite my house.. And kebetulan relatives juga.. So this is the time la semua gathered kan! Happening sangat! But malangnya xdapat nak snap photos! Semua busy! hehe Aicehhh busy kew?? ;) Sendiri mau ingat! weeee.......


Ok let's story morry bout yesterday's wedding! Oh btw Selamat Pengantin Baru to Bik Ana n pasangan...Semoga berbahagia hingga akhir hayat! Ok back to the story! Actually I niw agak pemalu orangnya! haha Aikk yekew??? hehe Ehh!! Betul la.. wink ;) And kalau x kerana dipaksa oleh my mum, confirm stay rumah jep! kuang3... Dahhsyatt kan! hehe Jom explore apa aktiviti iolls for the whole day semalam! ;)


6.30am : Morning bells..

7.00am : Sweep the floor! (aicehh rajin kan... hehe)

7.30am : Finished house work! Rehat2 kejap.. (lamanya I menyapu!hehe baru sikit dah penat!)

8.00am : Having our breakfast kat rumah!(menu pilihan,roti telur w'out onion! I xmakan onion!)

8.30am : Online kejap..(sempat lagi kan..hehe erkss kejap kew?? cam lama jep! At this time mama n ayah dah tolong2 kat depan...Me?? Take my own sweet time..wink! ;))

10.00am: Mama balik!!! huhu and yet i still belum siap! habis la kena bebel lepas tu...(sabar jela..)

10.05am: Rushing bersiap!! (yela..dah kena bebel kan..hehe sorry ma! u know me kan..)

10.30am: Dah chantik! hehe frasan jep! then terus keluar...

10.35am : Tolong apa yang patut! haha tolong kew?? Cam duk melepak jep kat luar tu! hehe


Kira best la jugak kan.. Bila dah lepaking dengan all the aunty2.. Semua joker! Pecah perut la dbuatnya! Sabar jela... Tak lama lepas tu my couzies from PJ pun sampai... Memang moment yang dinantikan la kan! Naah bukan apa just nak cari alasan BALIK!! hehe opsss! sorry nek! Atleast ada tolong sikit kan..hehe Dah kol berapa iolls xmakan lagi niw! huhu sampai Fatin pun dah selamat makan! xpe.. I rilex jep.. Bila mama offer nak ambilkan makanan, jual mahal sangat kan.. Hahh rasakan!!!! Perut sendiri juga yang seksa! hehe I xtunggu lama yep! Sendul nasi+lauk,kami trus jep masuk rumah... hehehehe kira selamat la kan... Memang xkluar lagi la jawabnya! kihkihkih ;)


Tengah syok makan tu suddenly Waldan datang! Oh No!! Rindu sangat! :) Dia pun apa lagi kan.. Join makan skali la... Best juga skali skala layan vevudak kecik niw! Meriah rumah!! Sayangnya Waldan balik awal semalam.. huhu It's ok.. Atleast lepas rindu! ^^ Me, Fatin, Isya, Idaty n the rest lepak la dalam bilik.. Know what??? Semalam kan hari Sabtu! So apa lagi kan... Hindusatan day la.. Kebetulan story best plak semalam! Korang ada tgk x?? hehe Citer 'Mujse Dosti Karoge!' Aisehhhh kira layan la kan... And xsangka my couzie Fatin pun layan citer tu.. So kami watch that movie sesama...:) Layan prasaan kejap! hehehe


Sampai petang la duk layan hindustan tu! Lepas tu my mum ada la buat something utk mereka makan b4 balik tu..Nenek Ani n family pun join skali! Mama buat spaghetti and tahu! fiuhh Sedap2! Memang slera la kan! Sampai licin spaghetti tu! And lepas makan my couzies n her family pun nak balik PJ! huhu kejap je kan! Cam xpuas jep 'beramas mesra'! hehe Xpe.. Jumpa korang time raya nanti ok! Can't wait!!! ;)

0 comments: